Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αεκ Παναθηναικοσ 1-0 : LIVE: Άρης - Απόλλων Σμύρνης 1-0 (τελικό) | Filathlos.gr | Το Εγκυρότερο Αθλητικό Blog!

Αεκ Παναθηναικοσ 1-0 : LIVE: Άρης - Απόλλων Σμύρνης 1-0 (τελικό) | Filathlos.gr | Το Εγκυρότερο Αθλητικό Blog!. Ο παναθηναϊκός κέρδισε το παιχνίδι του πρώτου γύρου τον δεκέμβρη, ενώ την τελευταία πενταετία η αεκ τον δυσκολεύει πολύ, ενώ υπάρχουν και αρκετές. Στο ματς για την 24η αγωνιστική της super league ο βέλεθ άνοιξε το σκορ στο 58', ενώ η ένωση ισοφάρισε στο 73' με τον γκαρσία. Ο παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση για να πιέσει και στο 14', από κόρνερ του μολό κι απομάκρυνση του νεντελτσεάρου, ο μολό έπιασε με τη στο δεύτερο μέρος, οι προπονητές των δύο ομάδων επέλεξαν τις ίδιες συνθέσεις, με τον παναθηναϊκό να μπαίνει λίγο πιο δυνατά στο ματς και να. Το μαρκάρισμα του λάτσι στον ιωαννίδη (vid). Ενημερωθείτε live για το ντέρμπι της λεωφόρου αλεξάνδρας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της super league 1.

Ο ρυθμός ανέβηκε όταν ο φραν βέλεθ έβαλε ένα πανέμορφο. Στο 37' η αελ πήρε προβάδισμα στο σκορ με ένα υπέροχο τέρμα του πρώτου σκόρερ της δημήτρη πινακά. Η ευκαιρία φάνηκε να χάνεται για την ένωση, αλλά ο χουάνκαρ δεν κατάφερε να απομακρύνει, με αποτέλεσμα η μπάλα να. Μετά το κάκιστο το πρώτο ημίχρονο στη λεωφόρο στο οποίο σημειώθηκαν μόλις 3 τελικές, η επανάληψη «αποζημίωσε» το κοινό. Ο παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση για να πιέσει και στο 14' από κόρνερ του μολό κι απομάκρυνση του νεντελτσεάρου, ο μολό έπιασε με τη στο 19' η αεκ είχε την πρώτη δική της καλή στιγμή, όταν από κόρνερ κι απομάκρυνση της μπάλας απ' την άμυνα του παναθηναϊκού, η μπάλα.

newsbomb.gr (13.2.2011) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ 1-0 ( 44' Κατσουράνης) - YouTube
newsbomb.gr (13.2.2011) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ 1-0 ( 44' Κατσουράνης) - YouTube from i.ytimg.com
Μετά το κάκιστο το πρώτο ημίχρονο στη λεωφόρο στο οποίο σημειώθηκαν μόλις 3 τελικές, η επανάληψη «αποζημίωσε» το κοινό. Ο παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση για να πιέσει και στο 14' από κόρνερ του μολό κι απομάκρυνση του νεντελτσεάρου, ο μολό έπιασε με τη στο 19' η αεκ είχε την πρώτη δική της καλή στιγμή, όταν από κόρνερ κι απομάκρυνση της μπάλας απ' την άμυνα του παναθηναϊκού, η μπάλα. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Η ευκαιρία φάνηκε να χάνεται για την ένωση, αλλά ο χουάνκαρ δεν κατάφερε να απομακρύνει, με αποτέλεσμα η μπάλα να. ►23η αγωνιστική superleague ►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση ►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova! Μέσα, όπως αναμενόταν ο σάκχοφ και επιστροφή βασιλαντωνόπουλου μετά από καιρό. Ενημερωθείτε live για το ντέρμπι της λεωφόρου αλεξάνδρας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της super league 1. Live ενημέρωση από το www.aekfc.gr και το mobile application my aek.

Η ευκαιρία φάνηκε να χάνεται για την ένωση, αλλά ο χουάνκαρ δεν κατάφερε να απομακρύνει, με αποτέλεσμα η μπάλα να.

Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Οι 22 του χιμένεθ για λεωφόρο με σάκχοφ αλλά και βασιλαντωνόπουλο. Στο 37' η αελ πήρε προβάδισμα στο σκορ με ένα υπέροχο τέρμα του πρώτου σκόρερ της δημήτρη πινακά. Η τελευταία και… μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της ένωσης (video). Ο παναθηναϊκός έπαιξε κάτι σαν. Ο παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση για να πιέσει και στο 14', από κόρνερ του μολό κι απομάκρυνση του νεντελτσεάρου, ο μολό έπιασε με τη στο δεύτερο μέρος, οι προπονητές των δύο ομάδων επέλεξαν τις ίδιες συνθέσεις, με τον παναθηναϊκό να μπαίνει λίγο πιο δυνατά στο ματς και να. Η αεκ φιλοξενείται από τον παναθηναϊκό στο γήπεδο «απόστολος νικολαϊδης» (19.30 novasports 1hd) σε αγώνα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος super league interwetten. ►23η αγωνιστική superleague ►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση ►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova! Ο παναθηναϊκός κέρδισε το παιχνίδι του πρώτου γύρου τον δεκέμβρη, ενώ την τελευταία πενταετία η αεκ τον δυσκολεύει πολύ, ενώ υπάρχουν και αρκετές. Με τις γνωστές απουσίες η αποστολή της αεκ για το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό. Μέσα, όπως αναμενόταν ο σάκχοφ και επιστροφή βασιλαντωνόπουλου μετά από καιρό. Δείτε το υπέροχο τέρμα του ισπανού αμυντικού των «πρασίνων» απέναντι στην ένωση. Το μαρκάρισμα του λάτσι στον ιωαννίδη (vid).

Η τελευταία και… μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της ένωσης (video). Το μαρκάρισμα του λάτσι στον ιωαννίδη. Ο παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση για να πιέσει και στο 14', από κόρνερ του μολό κι απομάκρυνση του νεντελτσεάρου, ο μολό έπιασε με τη στο δεύτερο μέρος, οι προπονητές των δύο ομάδων επέλεξαν τις ίδιες συνθέσεις, με τον παναθηναϊκό να μπαίνει λίγο πιο δυνατά στο ματς και να. Ενημερωθείτε live για το ντέρμπι της λεωφόρου αλεξάνδρας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της super league 1. Μέσα, όπως αναμενόταν ο σάκχοφ και επιστροφή βασιλαντωνόπουλου μετά από καιρό.

Ατρόμητος - ΑΕΚ: Το ακυρωθέν γκολ του Λιβάγια - foul.gr
Ατρόμητος - ΑΕΚ: Το ακυρωθέν γκολ του Λιβάγια - foul.gr from foul.gr
Ο παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση για να πιέσει και στο 14' από κόρνερ του μολό κι απομάκρυνση του νεντελτσεάρου, ο μολό έπιασε με τη στο 19' η αεκ είχε την πρώτη δική της καλή στιγμή, όταν από κόρνερ κι απομάκρυνση της μπάλας απ' την άμυνα του παναθηναϊκού, η μπάλα. Στο ματς για την 24η αγωνιστική της super league ο βέλεθ άνοιξε το σκορ στο 58', ενώ η ένωση ισοφάρισε στο 73' με τον γκαρσία. Δείτε το υπέροχο τέρμα του ισπανού αμυντικού των «πρασίνων» απέναντι στην ένωση. Με τις γνωστές απουσίες η αποστολή της αεκ για το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό. Τάσος μπακασέτας και δημήτρης πέλκας τέθηκαν αντιμέτωποι στο medical park arena της τραπεζούντας στην αναμέτρηση της τραμπζονσπόρ με την φενέρμπαχτσε για την super lig. Ο παναθηναϊκός έπαιξε κάτι σαν. Μέσα, όπως αναμενόταν ο σάκχοφ και επιστροφή βασιλαντωνόπουλου μετά από καιρό. ►23η αγωνιστική superleague ►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση ►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova!

Ο παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση για να πιέσει και στο 14' από κόρνερ του μολό κι απομάκρυνση του νεντελτσεάρου, ο μολό έπιασε με τη στο 19' η αεκ είχε την πρώτη δική της καλή στιγμή, όταν από κόρνερ κι απομάκρυνση της μπάλας απ' την άμυνα του παναθηναϊκού, η μπάλα.

Live ενημέρωση από το www.aekfc.gr και το mobile application my aek. Ο παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση για να πιέσει και στο 14', από κόρνερ του μολό κι απομάκρυνση του νεντελτσεάρου, ο μολό έπιασε με τη στο δεύτερο μέρος, οι προπονητές των δύο ομάδων επέλεξαν τις ίδιες συνθέσεις, με τον παναθηναϊκό να μπαίνει λίγο πιο δυνατά στο ματς και να. Ο παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση για να πιέσει και στο 14' από κόρνερ του μολό κι απομάκρυνση του νεντελτσεάρου, ο μολό έπιασε με τη στο 19' η αεκ είχε την πρώτη δική της καλή στιγμή, όταν από κόρνερ κι απομάκρυνση της μπάλας απ' την άμυνα του παναθηναϊκού, η μπάλα. Ο παναθηναϊκός κέρδισε το παιχνίδι του πρώτου γύρου τον δεκέμβρη, ενώ την τελευταία πενταετία η αεκ τον δυσκολεύει πολύ, ενώ υπάρχουν και αρκετές. Ο ρυθμός ανέβηκε όταν ο φραν βέλεθ έβαλε ένα πανέμορφο. ►23η αγωνιστική superleague ►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση ►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova! Τάσος μπακασέτας και δημήτρης πέλκας τέθηκαν αντιμέτωποι στο medical park arena της τραπεζούντας στην αναμέτρηση της τραμπζονσπόρ με την φενέρμπαχτσε για την super lig. Ενημερωθείτε live για το ντέρμπι της λεωφόρου αλεξάνδρας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της super league 1. Ο παναθηναϊκός έπαιξε κάτι σαν. Με τις γνωστές απουσίες η αποστολή της αεκ για το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό. Το μαρκάρισμα του λάτσι στον ιωαννίδη (vid). Η τελευταία και… μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της ένωσης (video). Μετά το κάκιστο το πρώτο ημίχρονο στη λεωφόρο στο οποίο σημειώθηκαν μόλις 3 τελικές, η επανάληψη «αποζημίωσε» το κοινό.

Το μαρκάρισμα του λάτσι στον ιωαννίδη. ►23η αγωνιστική superleague ►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση ►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova! Η ευκαιρία φάνηκε να χάνεται για την ένωση, αλλά ο χουάνκαρ δεν κατάφερε να απομακρύνει, με αποτέλεσμα η μπάλα να. Ο παναθηναϊκός έπαιξε κάτι σαν. Οι 22 του χιμένεθ για λεωφόρο με σάκχοφ αλλά και βασιλαντωνόπουλο.

1981 - 82 ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-0 ( ΕΡΤ ) - YouTube
1981 - 82 ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-0 ( ΕΡΤ ) - YouTube from i.ytimg.com
Ο παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση για να πιέσει και στο 14' από κόρνερ του μολό κι απομάκρυνση του νεντελτσεάρου, ο μολό έπιασε με τη στο 19' η αεκ είχε την πρώτη δική της καλή στιγμή, όταν από κόρνερ κι απομάκρυνση της μπάλας απ' την άμυνα του παναθηναϊκού, η μπάλα. Ο παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση για να πιέσει και στο 14', από κόρνερ του μολό κι απομάκρυνση του νεντελτσεάρου, ο μολό έπιασε με τη στο δεύτερο μέρος, οι προπονητές των δύο ομάδων επέλεξαν τις ίδιες συνθέσεις, με τον παναθηναϊκό να μπαίνει λίγο πιο δυνατά στο ματς και να. Μετά το κάκιστο το πρώτο ημίχρονο στη λεωφόρο στο οποίο σημειώθηκαν μόλις 3 τελικές, η επανάληψη «αποζημίωσε» το κοινό. Live ενημέρωση από το www.aekfc.gr και το mobile application my aek. Η τελευταία και… μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της ένωσης (video). ►23η αγωνιστική superleague ►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση ►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova! Ενημερωθείτε live για το ντέρμπι της λεωφόρου αλεξάνδρας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της super league 1. Με τις γνωστές απουσίες η αποστολή της αεκ για το ντέρμπι με τον παναθηναϊκό.

Δείτε το υπέροχο τέρμα του ισπανού αμυντικού των «πρασίνων» απέναντι στην ένωση.

Ο ρυθμός ανέβηκε όταν ο φραν βέλεθ έβαλε ένα πανέμορφο. ►23η αγωνιστική superleague ►kάντε μία εγγραφή στο κανάλι για περισσότερη αθλητική ενημέρωση ►όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην nova! Live ενημέρωση από το www.aekfc.gr και το mobile application my aek. Η ευκαιρία φάνηκε να χάνεται για την ένωση, αλλά ο χουάνκαρ δεν κατάφερε να απομακρύνει, με αποτέλεσμα η μπάλα να. Όλες οι πληροφορίες για τις μεταγραφές (ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές), τα ρόστερ κ.α. Το μαρκάρισμα του λάτσι στον ιωαννίδη. Το μαρκάρισμα του λάτσι στον ιωαννίδη (vid). Ο παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση για να πιέσει και στο 14', από κόρνερ του μολό κι απομάκρυνση του νεντελτσεάρου, ο μολό έπιασε με τη στο δεύτερο μέρος, οι προπονητές των δύο ομάδων επέλεξαν τις ίδιες συνθέσεις, με τον παναθηναϊκό να μπαίνει λίγο πιο δυνατά στο ματς και να. Μέσα, όπως αναμενόταν ο σάκχοφ και επιστροφή βασιλαντωνόπουλου μετά από καιρό. Ο παναθηναϊκός κέρδισε το παιχνίδι του πρώτου γύρου τον δεκέμβρη, ενώ την τελευταία πενταετία η αεκ τον δυσκολεύει πολύ, ενώ υπάρχουν και αρκετές. Δείτε το υπέροχο τέρμα του ισπανού αμυντικού των «πρασίνων» απέναντι στην ένωση. Ενημερωθείτε live για το ντέρμπι της λεωφόρου αλεξάνδρας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της super league 1. Ο παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο με διάθεση για να πιέσει και στο 14' από κόρνερ του μολό κι απομάκρυνση του νεντελτσεάρου, ο μολό έπιασε με τη στο 19' η αεκ είχε την πρώτη δική της καλή στιγμή, όταν από κόρνερ κι απομάκρυνση της μπάλας απ' την άμυνα του παναθηναϊκού, η μπάλα.

Δείτε το υπέροχο τέρμα του ισπανού αμυντικού των «πρασίνων» απέναντι στην ένωση αεκ παναθηναικοσ. Ο ρυθμός ανέβηκε όταν ο φραν βέλεθ έβαλε ένα πανέμορφο.

Post a Comment for "Αεκ Παναθηναικοσ 1-0 : LIVE: Άρης - Απόλλων Σμύρνης 1-0 (τελικό) | Filathlos.gr | Το Εγκυρότερο Αθλητικό Blog!"